Hinnasto

Nykyinen hinnasto ja palvelut. Ducaj Kiropraktiikassa.

Matkasi kohti parempaa terveyttä alkaa täällä

1. Ensimmäinen käynti

Ensimmäisellä käynnillä käydään sinun terveyshistoriasi läpi, tehdään rangan tutkimus ja ensimmäinen kiropraktinen hoito. Selvitetään mitkä alueet rangassa aiheuttavat oireet.

2. Toinen käynti

Käymme läpi ensimmäisen käynnin (tutkimuksen tulokset). Annan sinulle hoitosuunnitelman. Tehdään toinen kiropraktinen hoito.

3. Liikkuva ranka ja vähemmän särkyä

Seuraamalla hoitosuunnitelmaa ja pitämällä säännöllisesti huolta rangastasi saat kaikki hyödyt irti hoidosta. Ryhti, unenlaatu ja liikkuvuus ovat paremmat kun ranka toimii ja liikkuu hyvin. Särky ja oireet pysyvät poissa kun käy säännöllisesti hoidossa pitämässä huolta rangasta.

  •  
80
Uuden asiakkaan erikoistarjous

Sarjakortit ja maksutavat

Maksutavat

Käteinen, kortti ja E-passi ovat hyväksyttyjä maksutapoja. En ota vastaan maksuja enkä tee töitä vakuutusyhtiöiden ja työterveyskassojen kanssa. Kuitti jossa lukee maksamasi summa ja minun Y tunnukseni saat aina oston yheydessä. Kaikki muut kuitit, selvittelyt ja mahdolliset raportit terveydentilastasi ja löydöksistä kaatuvat kategoriaan "virallinen lausunto" ja maksavat 200 euroa.

Sarjakortit

Hoitosarjat antavat sinulle pitkäaikaisemman muutoksen rankaan ja hermostoon. 12x sarja 600€ (10% alennus). 24x sarja 1080€ (20% alennus). HUOM! Kaikki Sarjat voimassa 12kk ostopäivästä. Sarjat maksetaan kerralla. Ei osamaksuja.

  •  
55
Yksittäiset hoidot

Lausunto

Virallinen lausunto

200
  • Virallinen lausunto

Varaa aika!

Varaa aikasi suoraan nettiajanvarauksesta! Nettiajanvaraus auki 24/7!

Scroll to Top