Hinnasto

Nykyinen hinnasto ja palvelut. Ducaj Kiropraktiikassa.

Matkasi kohti parempaa terveyttä alkaa täällä

1.Tutkimus

Ensimmäisellä käynnillä käydään sinun terveyshistoriasi läpi, tehdään rangan tutkimus (liikeratatutkimus, ja tarvittavat testit) Selvitämme yhdessä kuinka kiropraktinen hoito voi auttaa sinua ja mitkä sinun terveystavoitteesi ovat.

2. Ensimmäinen hoito ja hoitosuunnitelma

Teemme kiropraktisen hoidon ensimmäisen käynnin yhteydessä ja hoidamme alueet rangassa jotka tarvitsevat hoitoa. Käymme yhdessä läpi hoitosuunnitelmasi ja hoidon suositukset.

3.Uuden asiakkaan luento

Luento järjestetään asiakkaille jotka käyvät hoidossa ja haluavat saada kaikki irti hoidosta. Käydään läpi kuinka hermosto toimii, kuinka kiropraktiikka toimii, mitä voit itse tehdä parantuaksesi mahdollisemman nopeasti. Luento on Ilmainen ja osa palvelua.

Luento järjestetään joka tiistai kello 18:00

  •  
80
Sisältää tutkimuksen ja ensimmäisen hoidon

Hoidot ja hoitosuunnitelmat

Maksutavat

Käteinen, korttimaksut ja E-passi ovat hyväksyttyjä maksutapoja. En ota vastaan maksuja enkä tee töitä vakuutusyhtiöiden ja työterveyskassojen kanssa. Kuitti jossa lukee maksamasi summa ja minun Y tunnukseni saat aina oston yheydessä. Kaikki muut kuitit, selvittelyt ja mahdolliset raportit terveydentilastasi ja löydöksistä kaatuvat kategoriaan "virallinen lausunto" ja maksavat 200 euroa.

Hoitosarjat ja sarjakortit

Hoitosarjat antavat sinulle parhaan mahdollisen tuloksen, ja pitkäaikaisemman muutoksen rankaan ja hermostoon.8x sarja 440€. 16x sarja 720€. 24x sarja 960€. HUOM! kaikki Sarjat voimassa 12kk ostopäivästä. Hoitosarja maksetaan kertamaksulla vastaanotolla kortinlukijaan.

  •  
40
per käynti, 24x hoitosarjassa

Lausunto

Virallinen lausunto

200
  • Virallinen lausunto

Varaa aika!

Varaa aikasi suoraan nettiajanvarauksesta! Nettiajanvaraus auki 24/7!